タイトル・発表先
10329
2007.01.30 10:57
10.1016/j.carres.2006.01.029
Structure of a Complex of Thermoactinomyces vulgaris R-47 α-Amylase 2 with Maltohexaose Demonstrates the Important Role of Aromatic Residues at the Reducing End of the Substrate Binding Cleft
原著論文/博士論文/査読付プロシーディングス
Carbohydrate Research
341 8 2006 1041-1046
著者情報
 
主著者 0006002 Ohtaki Akashi Tokyo University of Agriculture and Technology
共著者 1 0006003 Mizuno Masahiro Tokyo University of Agriculture and Technology
共著者 2 0015686 Yoshida Hiromi Kagawa University
共著者 3 0006000 Tonozuka Takashi Tokyo University of Agriculture and Technology
共著者 4 0007533 Sakano Yoshiyuki Tokyo University of Agriculture and Technology
共著者 5 0004431 Kamitori Shigehiro Tokyo University of Agriculture and Technology, Kagawa University
関連課題情報
C02A7111 BL44XU 神鳥 成弘